Legyél fenn a Google térképén! - KesCsi DESIGN

Google Cégem

Kerülj fel a térképre vállalkozásoddal!

A keresőoptimalizálás fő területei között évek óta egyre nagyobb teret nyer a helyi keresőoptimalizálás. Előnye, hogy mivel kevesebb rangsorolási tényező van, mint az általános SEO-ban, nagyobb eséllyel lehet megkaparintani az első helyek valamelyikét az internetes találatok között.

Hogyan kell ezt elképzelni?

A Google Cégem révén az ügyfelek könnyebben megtalálhatják a vállalkozásodat, akkor is, ha még csak most készül a weboldalad. Amikor szolgáltatásokra keresel a Google-ben, általában megjelenik egy térkép, alatta az adott szolgáltatásokat nyújtó releváns szolgáltatókkal. Ezek a találatok a Google Cégem profilok.
Ha már regisztráltál erre a Google szolgáltatására, de nem használod aktívan, érdemes ezen mihamarabb változtatni!

Milyen cégek kerülhetnek fel a térképre?

A Google jelenleg háromféleképpen kategorizálja a vállalkozásokat:

  1. Kirakat – Akkor válaszd ezt az opciót, ha üzlethelységgel rendelkezel és ügyfeleidet a céged telephelyén szolgálod ki. Ilyenek például a boltok, szállodák, éttermek, fodrászatok, cukrászdák, stb.
  2. Szolgáltatási terület – Azoknak érdemes ezt az opciót választani, aki szolgáltatásokat árul és az ügyfeleket kiszállva szolgálja ki. Például taxis cég, pizza házhoz szállítás, vízvezeték-szerelés, tanácsadás.
  3. Márka – Termék, egyesület – Ebben az esetben nem kerülsz fel a térképre, csupán egy Google+ oldalt kapsz a márkád népszerűsítéséhez.

A Google Cégem olyan ingyenes szolgáltatás, amely segít, hogy az ügyfelek rád találjanak, illetve amellyel megadhatod, hogy a vállalkozásod adatai hogyan jelenjenek meg a Google rendszerében. Ennek használatával a vállalkozás még hatékonyabban használhatja ki az online felületek által kínált lehetőségeket.

Ha inkább építenéd a saját vállalkozásodat és nem szeretnéd Te magadat a Google mesterévé képezni, segítünk a regisztrációban és a lehetőségek legjobb kihasználásában!

Dolgozzunk együtt!

Írj nekem, dolgozzunk együtt!