Webdesign - KesCsi DESIGN

Webdesign

Megvan a terméked vagy a szolgáltatásod és már a célközönségedről is van képed? Érd el őket egy olyan honlappal, ami nem csak látványos, de hatékony is!

Maxold ki a weboldaladat! Építsük tovább egyedi webdesignnal vállalkozásod arculatát az interneten is! Egyedi designelemekkel, saját ikonkészlettel valóban Téged tükrözhet weboldalad megjelenése! A tökéletes összkép ebben az esetben egyedi tervezésű design-ra és bérelhető CMS rendszerre épül.

A sikeres weboldal titka az arculathoz illeszkedő, vállalkozás céljait tükröző igényes és ízléses megjelenés mellett a hatékonyság is. Ha mindezeket fontosnak tartod, de egyelőre egy jól strukturált, látványos, hatékony bemutatkozó oldallal kezdenél és meghagynád másnak az egyedi design-t, akkor ez lesz a Te utad!

Mit kapsz a weboldaladhoz?

  • Tárhely és domain regisztrációt
  • Modern, reszponzív megjelenést
  • E-mail fiók beállítást
  • Alapszintű keresőoptimalizálást
  • Biztonságos rendszerfelépítést
  • SSL tanúsítványt
  • Beépített weboldal analitikát

Miért érdemes engem választanod?

Örülök, ha megtisztelsz a bizalmaddal! Bár nem biztos, hogy jól ismerem azt a területet, amelyben Te szakember vagy, igyekszem mindig a legjobban utánajárni, megismerni az adott témára jellemző szimbólumokat, fogalmakat. Én így tudom leginkább belehelyezni magam abba a hangulatba, ami az arculatod, weboldalad megtervezéséhez, elkészítéséhez szükséges.

Valószínűleg – és ez az egyik legjobb dolog- Te is elképzelésekkel érkezel majd a találkozóinkra. Mivel ez a Te vállalkozásod ezeket maximálisan szem előtt fogjuk tartani és rugalmasan állok mindenfajta változtatási kéréshez! Persze, ha nyitott vagy és szakmai tanácsot szeretnél számíthatsz a hozzáértésemre.

Szeretek érthetően és egyértelműen beszélni. Nem foglak untatni a szakzsargon teljes tárházának felsorakoztatásával egy-egy egyeztetés alkalmával. Éppen ezért, ne félj kérdezni a munkával kapcsolatban. Mindkettőnk érdeke, hogy tisztázzuk a lehetséges apró részleteket is.

Mivel az elkészült terméket Te fogod használni, így maximálisan figyelembe veszem az elképzeléseidet. Emellett örülnék, ha bátran fordulnál hozzám a kérdéseiddel is és a közös munkánk mindenki számára jó élményként maradna meg.

Dolgozzunk együtt!

Írj nekem, dolgozzunk együtt!